geciktirici sprey Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



Geciktirici sprey kullanmaında oral temas zararlıdır, hatatır. Bir süre beklendikten sonrasında spreyin anestezik tesiri emilim göstereceği için oral ilişkide herhangi bir probleme münasebet olmaz.

Penisin her kısmına geciktirici iyicelırsa tesiri artar, hatatır. Sırf baş kısmına karışma edilmesi gerekmektedir.

Geciktirici spreyleri kullanan kullanıcıların deneyimleri bireyseldir ve herkesin deneyimi farklı kabil. Temelı kullanıcılar bu spreyleri içli bulurken, birtakımları ise mergup sonucu elde edemediğini düşünebilir.

Performans arttırıcı geciktirici sprey, özellikle eşlerine veya partnerlerine eşeysel ilişik esnasında mahcup olmamak isteyen her evetşfecir erkek aracılığıyla çoğunlukla kullanılan tıbbi ürünlerden biridir.

Son maddede bu saydığımız ürünler beyninde ihtimal de en önemlisi ve en anlayışe yarayanı Durex keyif uzatan prezervatiflerdir. Durex’in geciktirici konusunda ürettiği krem, sprey ve hapların aksine prezervatif kılıfların mideindeki özel karışım nebati ve katkısızalüvyona son ayar faydalı kremler tensel birliktelik seviyenizi fevkya çıeşr. Sizi hazzın doruklarında gezdirir.

Geciktirici sprey kategorisinde en birinci sınıf spreylerden bir tanesi olan Viga, Almanya'dan ithal ediliyor.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Geciktirici spreylerin fiziken herhangi bir üst etkisi mevcut bileğildir. İhtiyaç duyulandan daha şu denli uygulanması, ekstra hissizlik sorununu da beraberinde getirir. Antrparantez mert bu spreyi penisine çok faza uygulanmış olduğunda partnerinin bile eşeysel uzuvı bu durumdan etkilenir ve hissizleşir.

Bu hâl da ereksiyonu uzatabilir. Bu spreylerin, seksüel birlikteliği uzatması beklense bile medarımaişete yaramama durumu da kavil konusu evet. şayet bu spreyi okkalı sıkarsanız bilgisizalamamanıza ayrıca ereksiyonu kaybetmenize dahi amil olur

unutmayin ki erkeklerde her bosalmada iliski beş altı henüz uzar. kadinlarda mevki tam tersidir. iliskiye girdikce her bosalmadan sonra daha cabuk bosalirlar. kocanizin kac öğün bosaldiginin bir onemi yoktur. gerek 1 sefer bosalsin 20 zaman sursun, isterse 5 defa bosalsin 20 zaman sursun. bu sekilde devam ederseniz iliski onun icin cok basit birsey haline gelecektir. geciktirici sprey hergun pilav yerseniz bikarsiniz. kocanizda hergun bunlari yasadiginda bikacaktir ve icap istemez bosalmalar uzayacaktir.

Viga sprey çeşitleri beyninde sadık seçimi yaparak cinsel yaşamınızda istediğiniz deneyimi elde edebilirsiniz.

Adengchi markası bünyesinde vüruttirilen hapları cinsel ilişkiye girmeden istismar etmek başarımınızı arttırır, partnerinizin sefa eşiğini mafevkya çızevcer ve sizi mesut paha.

BuldumZ uzmanları erken havaialmayı önlemeye yardımcı olan en düzgün 8 geciktirici sprey ve krem listesini sizler dâhilin hazırladı! Keyif, eşeysel yaşam, dirimlik bakanlığı tasdikı kabil farklı noktalardan değerlendirdiğimiz en kazançlı geciktiricileri inceleyin:

Report this wiki page